Siirry sisältöön

HypertoSan ® -kenttäraportit

  Mielipiteitä HypertoSan

  Herra Hans-Joachim Schulze

  luonnollisella lääkkeelläsi hypertosaani Nostin verenpaineeni silloisesta 5:stä 170:een 90:een 140:een vajaassa 80 viikossa. Mitä voin sanoa: itse asiassa vain KIITOS, että sain verenpaineeni taas hallintaan tällä luonnollisella lääkkeellä. Voit olla varma, että pysyn apimanun uskollisena asiakkaana. Herra Schulze Berliinistä.

  Rouva Doris Driedger

  Haluaisin kiittää sinua HytertoSanista. Otin sitä jonkin aikaa, koska verenpainelukemani olivat koholla. Samalla aloitin liikunta- ja rentoutumisohjelman, jonka tuloksena verenpaineeni on normalisoitunut, eli nyt pärjään ilman HypertoSania. Lääkärini suureksi iloksi. HypertoSan oli suuri apu. Paljon kiitoksia. Terveisin, Doris Driedger

  Herra Hansruedi Zellweger

  Olen käyttänyt HypertoSania nyt reilut kaksi vuotta ja olen laskenut verenpaineeni noin 130/80:een pitkällä aikavälillä. Tuotteesi pitää lupauksensa pitkällä aikavälillä. Kiitos paljon! Lisätietoa:apima HypertoSan ayurvedaa

  Lisätietoja Sanegosta, arvosteluportaalista

  herra G. Schweighofer

  Hyvää päivää! Olen käyttänyt apimanu HypertoSania jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen vaikutukseen. ...Ystävällisin terveisin, G. Schweighofer

  Herra Uri Steiner

  Grüezi, poikani on tilannut minulle pitkään diabeetikko kanssasi. Nyt, 10 viikkoa sitten, myös luonnollinen lääkärini totesi korkean verenpaineen. Sitten hän suositteli minulle lääkettäsi apimanu Hypertosan, jota myös käytän säännöllisesti. Palasin juuri tänä aamuna kokeesta ja olen erittäin onnellinen. Se auttoi. Nyt kysymykseni, olen eläkeläinen ja minulla on vain vaatimaton eläke. Voitko kanta-asiakkaana odottaa pientä alennusta? Paljon kiitoksia. Ystävällisin terveisin Uri Steiner.

  herra Rudolph Czech

  Unohda mediaongelmat. Tuotteesi apima Diabgymna ayurveda ja apimanu HypertoSan ayurveda ovat yksinkertaisesti loistavia ja mahtavia. Olen ollut taas täysin terve 2 vuotta - kiitos tuotteidesi. Ystävällisin terveisin + KIITOS Rudolph Tschechiltä. Lisätietoja aiheesta apima Diabgymna ayurveda®

  Herr Helmut W. Karl kirjoittaa

  Hei, olen käyttänyt HypertoSania viime kuukausien ajan melko hyvillä tuloksilla. Pystyin vähentämään sisätautilääkärin määräämän lääkkeen puoleen annoksesta ja verenpainearvot ovat edelleen erittäin hyvät, myös sisälääkärini on tyytyväinen. 🙂 Lähes kuuden vuoden ajan olen joutunut syömään neljää erilaista lääkettä pudottamaan pitoisuudet erittäin korkeista (reilusti yli 180/115) siedettävälle tasolle (140/95). Kemiallisten valmisteiden sivuvaikutusten vuoksi, joita olen pahoillani, olen melko varma, että HyprtoSanin ansiosta pystyn taas elämään parempaa elämää. Vilpittömät kiitokset, Helmut W. Karl