Siirry sisältöön

NeurotoSan ® -kenttäraportit

  NeurotoSanin kokemusraportteja apimanusta

  Rouva Ulrike Everding kirjoittaa:

  Arvoisa herra tai rouva, olen käyttänyt muutaman päivän Neurotosaani ja tunnen itseni jo tasapainoisemmaksi ja minulla on huomattavasti vähemmän negatiivisia ajatuksia. Tunnen enemmän iloa, voin keskittyä paremmin ja olen yksinkertaisesti valppaampi...

  herra Peios F. Nico

  Arvoisa herra tai rouva, olen kärsinyt yhdistetystä masennuksesta viiden vuoden ajan
  riippuvuuden kanssa. Olen ollut lääkäreillä vuosia masennuslääkkeet ja muita vahvoja lääkkeitä, joilla on voimakkaita sivuvaikutuksia. Tähän päivään mennessä en ole nähnyt mitään parannusta ennen kuin kokeilin pillereitäsi, ja olen parantunut päivä päivältä sen jälkeen. Lopetin kaikkien muiden pillerien käytön. En osaa pukea sitä sanoiksi, mutta ne negatiiviset ajatukset ovat poissa. Riippuvuuden myötä paine on poissa. Työstressi on vähentynyt. Nyt olen tilannut teiltä ison pakkauksen ja halusin jatkaa samaan malliin. Puhuin muuten perhelääkärilleni asiasta ja hän ei halunnut kommentoida näitä tabletteja.

  Tietoja on saatavilla myös arviointisivustolta "Sanego".

  Asiakkaiden mielipiteitä apimanu at sanegosta

  Asiakkaiden mielipiteitä apimanu at sanegosta

  Rouva Maria Eva Cabral de Lange

  Arvoisa herra tai rouva, haluan kiittää teitä lääkkeestä, se on ollut minulle erittäin hyvä. Ennen tämän lääkkeen ottamista olin välinpitämätön, väsynyt ja unohtavainen. Nyt tuntuu taas hyvältä. Voin taas tehdä töitä ja nukkua yöt. Kiitos paljon

  Rouva Sandra Clemens kirjoittaa

  Hei kaikille, voin vain suositella kapseleita. He auttoivat minua saamaan mielialanvaihteluni ja masentuneen mielialani hallintaan. EI sivuvaikutuksia, mitä en voi sanoa muista jo käyttämistäni aineista. Olin todella iloisesti yllättynyt hellävaraisesta, mutta todella yllättävän tehokkaasta vaikutuksesta (tärkeintä, se toimii hyvin nopeasti, eikä vain muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen). yiiippiiieeee... olenko taas kunnossa? Ystävällisin terveisin!

  herra Fabio P.

  Voin vain suositella sitä. Minulla on vakava masennus ja ahdistus! Olen emetofoobi! rnrn Ota 200 mg päivittäin Zoloft masennuslääkkeet! Sinun ei pitäisi sekoittaa tätä "NeurotoSan" -tuotetta muiden masennuslääkkeiden kanssa, mutta se on se, joka tekee eron. Siitä lähtien minulla on 1 tabletti Neurotosaani (vasta 3-4 viikon käytön jälkeen) huomasin oloni paremmaksi ja ahdistukseni on vähentynyt huomattavasti. Eli. Jouduin myös ottamaan bentsodiatsepiinia, kuten Temestaa, rauhoittamaan itseni (paniikkikohtauksiin). Sen jälkeen, kun olen käyttänyt NeurotoSania, en ole koskaan tarvinnut Temestaa enää!rnrnNature tekee sen!!! Ei voi kuin suositella!!! Se toimii ehdottomasti minulla!!! En tiedä miten se on jollekin muulle...

  Neiti Pikku Auguste

  Hei, minulle määrättiin serlain-masennuslääkkeitä 3 kuukaudeksi - ei vaikutusta! Nyt olen ottanut melkein 6 viikon pakkauksen ja voin hyvin. Tilaa heti uuden.

  Rouva GM

  Arvoisa herra tai rouva, otan nyt neurotosaani muutaman viikon ajan ja menestys masennuksessani ja loppuunpalamisessani on uskomaton! Tunnen itseni uudeksi ihmiseksi... Otan luultavasti pillereitä ikuisesti. Pitääkö minun pitää tauko tietyn ajan kuluttua vai voinko pitää sen jatkuvasti, jotta saan vaikutuksen? Kiitos ja terveisin GM

  herra Wilhelm Haas

  Olen käyttänyt Neurotosania nyt yli vuoden. Sillä välin vaihdoin mäkikuisman standardituotteeseen, joka on standardoitu hyperisiinille, ja huomasin jälleen kerran, että nämä ovat teholtaan suhteellisen huonoja, ainakin minulle. Toisen Neurotosaniin vaihdon jälkeen mielentila taas tasaantui. Keskustelin pitkäaikaisesta käytöstä perhelääkärini kanssa ja hän ei ole huolissaan, ja hän on iloinen, etten tehnyt SSRI täytyy määrätä resepti (otin tämän kerran vuoden ajan).

  Voin täysin suositella tätä tuotetta. Myös siksi, että minun tapauksessani yllättäen vaikutus voi tuntua heti sen ottamisen jälkeen, ei muutaman viikon kuluttua. W.Haas. Sveitsi

  herra H Dutz

  Hei, tilasin apimanu-kapselit masennukseen muutama päivä sitten. Vaikutus on todella hämmästyttävä. Olen jo voinut lopettaa psykotrooppisten lääkkeideni käytön. Ystävällisin terveisin H. Dutz

  Herra Dieter Kiebitz

  Arvoisa herra tai rouva, hyväksyn tuotteesi"Apimanu Neurotosan” nyt kahden kuukauden ajan. Sitä suositteli minulle hyvä ystävä. Haluaisin kirjoittaa sinulle, että olin noin viisi vuotta sitten alkanut yhä useammin alle levottomuus und Masennus kärsinyt. Ajan myötä tämä tila johti siihen, että vetäydyin kaikesta enkä halunnut tehdä enää mitään. Tuloksena oli lisääntynyt alkoholin kulutus. Otettuani "Apimanu Neurotosan" noin 3 viikkoa, tunsin aluksi mielialani parantuneen. Tänään vointini on kehittynyt huomattavasti positiivisesti.

  Minulla on taas enemmän ajaa ja näen monia asioita positiivisemmin. Olen siivonnut autotalliani pitkän aikaa, olen myymässä autoa ja etsiskelen jo uutta autoa. En ole vielä aivan pihalla, mutta olen varma, että tuotteesi tuella pärjään. Olen erittäin kiitollinen ystävälleni, että hän suositteli tätä tuotetta minulle. Ystävällisin terveisin D. Kiebitz

  herra Guido Brandt

  Hyvä apimanu-tiimi, nimeni on guido brandt ja asun krefeldissä (saksa, nro). 12.02.09. helmikuuta XNUMX otin ensimmäistä kertaa apimanu neurotosaania. Lähestyin näitä luonnollisia kapseleita hyvin maltillisesti ja tietyllä skeptisesti. Voin sanoa, että ensinnäkin en ole helposti huijattavissa, toiseksi olen paras tuomari kehostani ja sen reaktioista. Voin vain sanoa "vau", apimanu neurotosaanin vaikutus tuntui heti toisena ottopäivänä, tai sitten en tuntenut mitään, mutta tyhjä pääni, ahdistukseni räjähti.

  Sen jälkeen olen tuntenut oloni raikkaammaksi, dynaamisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. ja se vain yhden päivän jälkeen, hienoa! mielikuvitusta ja ehdotusta tai ns lumelääkevaikutus Voin ehdottomasti sulkea sen pois. Kuten sanoin, olin melko skeptinen näiden reseptivapaiden luonnollisten pillereiden suhteen. Voin vain suositella sitä ihmisille, joilla on samanlaisia ​​oireita, kuten ahdistusta, pään tyhjyyttä ja yleistä levottomuutta ja stressiä. olet tervetullut julkaisemaan nämä rivit, kiitos kun luit. Ystävällisin terveisin, Guido Brandt

  Rouva Renate Koppler

  Hei, kiitos taas tilauksesta. … koska ne auttavat minua todella hyvin ja tunnen oloni paljon paremmaksi sen jälkeen. Pärjään todella hyvin näiden pillereiden kanssa. Kiitos Renate Koppler

  Rouva S Handeck

  Arvoisa herra tai rouva, haluaisin myös henkilökohtaisen Julkaise kokemuksesi apimanu NeurotoSan Ayurvedasta...toivossa, että voisimme auttaa muita ihmisiä sen kanssa. Ensinnäkin suuret kiitokset hyvästä palvelusta..nopeasta toimituksesta..avusta. Muutama kuukausi sitten, kuten niin usein, en tiennyt enää mitä tehdä, psyykeni teki jälleen mitä halusi, mielialan vaihtelut ... koko negatiivinen ohjelma. Jokainen, joka sen tietää, tietää mitä tarkoitan. Olen kokeillut monia asioita, kaikki auttoi vain lyhyen aikaa ja vain kohtalaisesti -

  Olen tuntenut oloni paremmaksi vasta siitä lähtien, kun olen käyttänyt apimanu NeurotoSan Ayurvedaa, tai 2 viikkoa sen ottamisen jälkeen huomasin, kuinka se parani ja parani. Olen jälleen elintärkeä, täynnä elämäniloa ja voin nauttia päivästä taas. Ei enää perusteetonta väsymystä!! Iloitsen elämästä ja toivon sinulle samaa sydämeni pohjasta. Ystävällisin terveisin rouva Handeck

  Rouva I. Schnorbach

  Arvoisa herra tai rouva, tilaus on saapunut ja NeurotoSan on erittäin hyödyllinen. Koska olen menossa ulkomaille uudenvuodenaattona, haluaisin tilata vielä 40 rakeita. Tiedot kuten ennen ja toimitusosoite kuten ennen Ystävällisin terveisin I. Schnorbach.rn

  herra Michael Kessler

  Elämä on taas elämisen arvoista! Vakavan aivovamman jälkeen ahdistus ja masennus hallitsivat elämääni. NeurotoSan auttoi minua päättäväisesti vapautumaan näistä peloista ja masennuksesta. Kiitos !

  Herra Mustafa Ar

  Ensin viittasin hänen sivustolleen ja sanoin itselleni, että minun täytyy tilata, koska olen saanut niin usein tästä tabletista.

  Herra Richard Lundfort

  Toinen pieni huomautus lääkityksestäsi: Kesti apteekistani melkein viikon ennen kuin sain Neurotosanin häneltä. Se on vähän pitkä, eikö? Mutta muuten, kuten sanoin, loistava lääke. Ystävällisin terveisin, Richard Lundfort